1-op-1 wordpress training

1-op-1 wordpress training

Jij wilt graag zelf aan de slag met jouw website, maar je hebt net even dat duwtje in de rug nodig. Wij helpen je met de eerste stappen! Met een 1-op-1 WordPress training heb jij de basis van je website staan binnen een halve dag. Zo maak je snel flinke stappen en kan je je daarna helemaal focussen op de inhoud van jouw website.

WORDPRESS BASIS TRAINING

Deze training is voor jou als:

  • Je meer wilt weten over de basis van WordPress.
  • Je weet dat WordPress veel mogelijkheden heeft, maar door de bomen het bos niet ziet
  • Je graag zelf je website wilt maken, bijhouden en optimaliseren
  • Je net even dat duwtje in de rug nodig hebt om een kick-ass website te maken
  • Je een makkelijke website wilt, zonder ingewikkelde code

DE PRAKTISCHE ZAKEN

  • De training duurt ongeveer 3 uur
  • De training kan gepland worden op maandag, dinsdag of vrijdag
  • De training kost 375 euro exclusief BTW
  • De training vindt plaats in Breda

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik heb bij Sylvia de training WordPress gevolgd. Sylvia heeft me op een enthousiaste, energieke, toegankelijke manier kennis laten maken met WordPress. Zij zorgde ervoor dat de basis klaar stond om vanuit daar te kunnen werken. Geen vraag vindt ze te veel of te raar. Ze verplaatst zich in de ander en (in mijn geval) mijn onkunde. Toen ik wegging was ik klaar om aan de slag te gaan. Zelfs na de training stond Sylvia klaar om een aantal vragen voor me te beantwoorden, zodat ik 10 dagen na de training de eigenaar ben geworden van een eigen gemaakte WordPress-website. Ik ben supertrots op het resultaat! Dankjewel Sylvia! Ik beveel je van harte aan bij iedereen die ook zelf zijn website wil maken en onderhouden.

MARI√čLLE BROEKS

Organiz 4 U